A pezsgőfürdő előnyei

A mai, stresszes, rohanó világban jól tud esni, ha kicsit kikapcsolódhatunk.
A pezsgőfürdő előnyei

Manapság egyre több embernek van igénye és módja a wellness pihenésekre, amelyek testi és lelki feltöltődést és remek kikapcsolódást biztosítanak. A hévízi Hotel Palace**** számtalan lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra, akár egyedül, akár a párunkkal, akár családostól érkezünk a szállodába. A Hotel Palace**** sokak számára ismerős lehet, hiszen a közeli Hévízi-tó számtalan embert vonz a környékre évről-évre. A tó meleg, ásványi anyagokkal teli vize számtalan egészségügyi problémára nyújt megoldást.

A wellness és spa szolgáltatások előtérben

Előfordul, hogy egy-egy wellness hétvége alkalmával nincs kedvünk kimozdulni a szállodából, csak arra vágyunk, hogy a hotel szolgáltatásait igénybe vegyük és testileg-lelkileg feltöltődve, megújulva térjünk haza. A Hotel Palace**** minden ilyesfajta igényt képes kielégíteni, merthogy a szállodában széleskörűek a wellness és a spa szolgáltatások.

A wellness és spa szerepe elsősorban a prevenció, azaz a megelőzés, de természetesen, a már kialakult lelki és testi problémák enyhítésében is a segítségünkre lehetnek a különféle szolgáltatások, úgy, mint a nyakzuhanyos élmény medence, a finn szauna, a bio aroma szauna, a gőzkabin, a dézsazuhany, vagy éppen a pezsgőfürdő. A pezsgőfürdőnek számtalan előnye létezik, mutatjuk a leglátványosabbakat!

1. Feszültségoldó

A rendszeres stressz merevvé teszi az izmokat, ezért ez gyakran okoz fáradtságot, fejfájást és fájdalmat. A pezsgőfürdő, mint a meleg víz, a felhajtóerő és a masszázs kombinációja azonban enyhíti a feszültséget, így a stressz okozta tünetek is enyhülnek, illetve megszűnnek.

2. Keringésfokozó hatás

A pezsgőfürdő pozitívan a hat a vérkeringésre, ezáltal a magas vérnyomás csökkentésében is szerepet játszhat. A szív-és érrendszer védelme pedig kiemelt fontosságú.

3. A hő hatása az ízületi gyulladásra

A hőnek kitüntetett szerepe van az ízületi gyulladás csökkentésében. A meleg víz segít az izmok ellazításában, miközben enyhíti a fájdalmat és csökkenti az ízületi merevséget.

4. Mozgás szimuláló

A pezsgőfürdő masszázs szolgáltatása olyan hatást kelt az izmokban, mint a testmozgás. Ennek hatására még a fogyás is beindulhat.

5. Pihentető alvás

A meleg vízben való üldögélés olyannyira megnyugtat, hogy sokkal gyorsabban fogunk utána elaludni és az alvás is sokkal pihentetőbbé válik.

6. Boldogságot hoz

A masszázs elősegíti az endorfin, azaz a boldogsághormonok felszabadulását, amelyeknek közismert a fájdalomcsillapító hatásuk.

7. Krónikus derékfájásra

Az ülőmunkát végzők gyakran küzdenek derékfájdalommal. A pezsgőfürdő fúvókái által biztosított masszázs a derék fájdalmát is enyhíti.

8. A légutakra is pozitívan hat

A meleg vízből felszabaduló gőz a légúti egészséget is javítja.

9. A vércukorszintre is stabilizálja

Már egy-egy 30 percnyi pezsgőfürdőzés is jelentős vércukorszint-csökkenést eredményez.

10. Relaxál

A rendszeres pezsgőfürdőzés fokozhatja az általános wellness-érzetet, segít relaxálni, mind emellett csökkenti a szorongást és eltörli a mélabút.

Kapcsolódó cikkek

6 tipp a sikeres pályázatíráshoz

6 tipp a sikeres pályázatíráshoz

Segítünk növelni a nyerési esélyeit.

A tej nem is olyan egészséges - Most már 6 okod is van, hogy hanyagold a tehéntejet -, mint ahogyan azt korábban hittük.

Most már 6 okod is van, hogy hanyagold a tehéntejet

Régebben mindenki azt szajkózta, hogy a tej milyen egészséges. Ez az állítás mára, megdőlt. A cikkben bemutatjuk, hogy milyen sok galibát okozhat, ha rendszeresen és sok tejet fogyasztunk.

Mivel maradsz fent sokáig? Koffein tabletta vagy kávé?

Mivel maradsz fent sokáig? Koffein tabletta vagy kávé?

Tegyük kezünket a szívünkre, mi az első, ami eszünkbe jut, ha napközben hirtelen elfog bennünket a fáradtság?